Androidra is van ingyenes GPS pl. az iGO primo.
Emiatt én nem vennék egy gyenge, elavult telefont...
Megy offline is, de bekapcsolhatod rajta az online módot, akkor figyelmeztet pl. a torlódásokra stb.
De megy net nélkül is a térképeket a linkről a sd kártyára kell másolni.
A Warez nem egyenlő az ingyenességgel.
Ha iGO-ról van szó mindenki ezzel jön elő, mintha ez lenne az egyetlen app a világon, aki úgy használja, hogy úgymond nem fizet érte...
Akkor ajánlj egy weboldalt vagy bármit ahol megvásárolható ez a xar pl. egy sony live with walkman-ra.
Marketen pl. nincs fent, de van egy csomó más pl. sygic, navigon stb. Nem tudom mit akar elérni ezzel a fejlesztő, ha már úgyis van belőle android-ra verzió, mi a tökért nem tudja árulni a Google Play-en, mint a többi fejlesztő.
Mondjuk én is azt mondom, hogy csak a navigáció miatt nem ajánlott ilyen elavult telefont venni.
Ahogy nézem jól le is lett szavazva aki ajánlotta, biztos valamelyik iGO fejlesztő aki xarik az android-ra...
Hát amíg nem lehet normálisan megvenni, mint a többit addig én is "warezolni" fogom. Külön meg nem fogok venni egy GPS készüléket még a telefonom mellé is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!