Opera Mobil és Opera Mini?
Mi a különbség ? Én azt vettem észre, hogy a weblap betöltésben és megjelenítésben vannak óriási különbségek, amiket észrevettem:
Mini: állítható képminőség, normál betütípus
Mobil: van opera turbo, képminőség fix, flahs támogatás, vastagabbak a betűk. Teljesen olyan, mint egy alap android böngésző az Opera Mini menüjével.
Most mivan ? xD Miért van kettő, és miért különböznek ? Esetleg vannak ennél számottevőbb különbségek is ? OS: Android 2.3.6, mobil: Alcatel OT-995 (hátha ez is számít valamit...)
Az Opera Mini érdeme az Opera Mobile és a telefonod gyári böngészőjével szemben, hogy 90%-kal kevesebb adatforgalom felhasználásával jeleníti meg telefonodon a webes tartalmat.
Tehát, ha mobilinternetet használsz, akkor érdemes a Minit használnod, ha Wifivel lógsz a neten, akkor jobb a Mobile verzió.
Röviden ennyi, ha segítettem, nyugodtan bökj a zöld kézre! :)
Alul a link a részletes magyarázathoz...
A Mini egy kliens az Opera szerverein működő böngészőhöz. A weblapok oda töltődnek le és a telefonod egy erősen szűrt, egyszerűsített oldalt kap.
A Mobile egy teljes értékű böngésző. Ugyanúgy működik mint a többi böngésző, leszámítva persze, hogy hozzá is járnak az opera egyéb szolgáltatásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!