Xperia sola megéri galaxy gio helyett?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 23:43
11/24 anonim válasza:
Ja, ez volt a kérdése és még aktív:
Ott be is írtam azt a linket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
12/24 A kérdező kommentje:
és most mit csináljak vele? az volt a baja hogy nem gyári op volt rajta. nagy szám.
2012. aug. 12. 00:28
13/24 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy a kérdésemre, miért nem lehet válaszolni!?. egyből hülyézni kell? nem értem, miért van ez a honlap ha nem lehet kérdezni sem pedig a nevében is bent vagy, hogy gyakori kérdések. egyből le kell támadni az embert, hogy biztosan hülye. vissza vonom, amit írtam az anyátokról! de a többit azt nem.
2012. aug. 12. 00:32
14/24 A kérdező kommentje:
na most már részeg hülye vagyok. egyre jobb! kösz a válaszodat! értelmes! a ti véleményetekre lettem volna kiváncsi, de teljesen min1! szarjátok le! bár ezt nem kell mondani! hisz leszarjátok. nem igaz? esküszöm ez az egész honlap egy rakás szar!
2012. aug. 12. 00:38
15/24 anonim válasza:
Látom minden választ töröltettél ami az igazságot fedi...
No comment.
16/24 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Nekem még akkor is meg van a link, sőt linkek...
17/24 A kérdező kommentje:
nem töröltettem azt sem tudom hogyan kell
no comment
2012. aug. 12. 01:08
18/24 anonim válasza:
Ne nézz hülyének egy olyat aki a kategória toplistán a második vagy első évek óta...
19/24 anonim válasza:
20/24 anonim válasza:
Bocs, hogy beleszólok, de kedves kérdező: ezek után nem veszed észre, hogy tök égő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!