Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC telefonok miért nem olyan...

HTC telefonok miért nem olyan népszerű a fiatalok körében?

Figyelt kérdés
Még egy képet se láttam akinek HTC telefonja lenne, mindenkinek Iphone vagy samsung galaxy mini stb... htc-t egyet se

2012. aug. 11. 21:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
szerintem sokan nem is tudják hogy van ilyen márkájú telefon :S pedig nem egy gagyi márka, de miért nem reklámozzák tvbe például???
2012. aug. 11. 22:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Talán a cégnek nem annyira fontos ez a picinyke ország, hogy néhány darab eladása miatt milliókat költsenek reklámra.

Az okos ember meg úgyis tudja, amit orrba -szájba reklámoznak, azt azért teszik, hogy fogyjon. Mert anélkül nem vennék:))

2012. aug. 11. 22:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Okos ember inkább tesztet olvas, minthogy HTC-t vesz. Lehet jó minőségű, de milyen áron, és mekkora tudással? A felsőkategóriás One X-től most tekintsünk el (mert egyébként az egy majdnem best buy mobil a kategóriájában), hisz sokan maximum 50.000Ft-ot tudnak költeni telefonra. Ennyiért meg... Manapság ki vesz Wildfire S-t, amiben egy ARMv6-os "csoda" van?
2012. aug. 12. 09:12
 14/18 anonim válasza:

Nekem pl HTC-m van és imádom,és engem egyáltalán nemzavar,hogy nem egy tömegtelefon :D

Barátnőmnek galaxy minije van nyomába se jön az enyémnek;)

aki teheti vegyen HTC-t!! ;)

L/15

2012. aug. 12. 21:12
 15/18 A kérdező kommentje:
milyen htc-d van? :D desire?
2012. aug. 12. 21:18
 16/18 anonim válasza:
Wildfire S :)
2012. aug. 12. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:
osztálytársamék mindegyik ismerik, de köbö mindegyik azt mondja rá rajtam meg még egy csajon kívül akinek htc-je van hogy hülye telefon csicskáknak.:D
2012. aug. 12. 21:34
 18/18 anonim válasza:
mondja ezt egy olyan akinek életében nem volt a kezében egy normális telefon,mert bizony a HTC-k a legjobb telefonok a világon kicsiszivem ;)
2012. aug. 12. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!