Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung Galaxy S még jo...

A Samsung Galaxy S még jo telefonnak számít?

Figyelt kérdés
Szeretnék telefont venni és ez tetszik legjobban (1-es) csak nem tudom már elavultnak számit? (nem kellenek nekem HD játékok max par kisseb játék). Illetve látom van 3.6 4.0 5.0 WIFI is. Mi a kulombség?
2012. aug. 10. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát van nála jobb is, de összességben annyira nem elavult, hogy ne érné megvenni.
2012. aug. 10. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Alcatel OT-995 vedd, sokkal jobb.
2012. aug. 10. 21:04
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Erre gondoltam.

2012. aug. 10. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
az a külömbség hogy aminek a "galaxy s" fantázia neve után írja azt hogy wifi 5.0 vagy ehhez hasonló azzal nem tudsz telefonálni. olyan mint az iphone és az ipod touch. tehát ez csak média lejátszó. de tehetsz bele skypot és egy mikrofonnal majdnem ugyanott vagy.
2012. aug. 10. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a különbség, hogy ami nem Galaxy S, és Galaxy S Plus, hanem mondjuk Wifi 5.0, azokkal nem lehet telefonálni. Azok csak hordozható médialejátszók, de van bennül mikrofon, csak a telefon funkciókat nem lehet velük használni.
2012. aug. 10. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!