Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek van Nokia 6300-ja?

Kinek van Nokia 6300-ja?

Figyelt kérdés
Meg vagytok vele elégedve? Van, vagy volt vele bajotok? Várom az összes tapasztalatot.
2009. júl. 21. 00:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Régen az volt nekem. Meg voltam elégedve, mindent tudott, amire akkor szükségem volt...

Nekem anno csak bluetooth, és csengőhang kellett. Szerintem egy jó alap készülék.

Most E51-esem van, ezen vannak olyan funkciók, ami sokkal jobbá teszi

2009. júl. 21. 06:58
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem is e51em van, azt látom, h 6300-ja nagyon sok embernek van.

nemtudom, nekem a külseje az nem jön be, nem igazán tetszik. De mivel nem symbianos, így nem tud annyit mint az e51, így számomra kevés.

de ha nokia, akkor annyira nem lehet rossz

2009. júl. 21. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem. Nem szeretem gyakran cserélgetni a telefonjaimat, és ebben a típusban megtaláltam azt, amit addig használok majd, amíg nem lesz muszáj cserélni. Nyilván a személyes igényeknek kell megfelelnie, így csak azt mondhatom, hogy NEKEM megfelel.

Hátrányai: az aksi nagyon keveset bírja, ha netezek vele (mint most is), akkor max. 1 nap, ha nem, akkor 2. Kamerája eléggé gyenge, a 2 mp csak a fotó felbontásában jelenik meg, pixelek élességében nem. Ha egy rendes 640x480-as fotót felnagyítok Photoshopban 2 mp-nyire, kb. ugyanazt a minöséget kapom. Ez arra enged következtetni, hogy szoftveres méretezést végez, és az érzékelöje nem tudja az ígért 1600x1200-as felbontást. Lehet, hogy tévedek, de a tapasztalataim alapján nekem ez a következtetésem. A szoftja nem túl gyors, szinte minden ismerösöm mobilja gyorsabban kezeli a képeket.

Ami jó benne: diszkrét, nem felvágós, de jó megjelenésü telefon, kényelmesen tudom hordani zsebben. Kényelmes a fogása, jól fülhöz áll.

Összességében én örülök neki, hátrányait elviselem (picit lassú, aksi), vagy nem használom (kamera - fényképezögépet használok).

2009. júl. 21. 08:20
 4/8 anonim válasza:

nekem is van:)

megvagyok vele elegedve

2009. aug. 19. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is:P én imádnám, ha még mindig szép karcmentes lenne a kijelzője :D
2009. szept. 26. 16:50
 6/8 anonim válasza:

Oké, köszönöm!

Még jöhet:)

2010. jan. 30. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyen készülékem van. Megvagyok vele elégedve. Akkor fogom lecserélni amikor már muszáj lesz. Amire nekem jelen esetben kell, azt tökéletesen kiszolgálja (telefon, sms, mp3, internet, néha kamera). Egyszer volt a fülesével probléma, mert nem érzékelte, de garanciával orvosolva lett. Akksi olyan 2-3 napig bírja, attól függ, hogy mennyit használom. A szolíd, de elegáns formája nekem nagyon bejön, főleg fekete színben. Alapjába véve semmi problémám nincs vele.
2010. júl. 31. 20:54
 8/8 anonim válasza:
Meg vagyok vele elégedve, csak a zenelejátszó vacak, illetve kevés médiaformátumot ismer. Szerintem még elég drága.
2011. jan. 27. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!