Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » PC-ről hogyan tudok átrakni...

PC-ről hogyan tudok átrakni videókat Iphone 4-re?

Figyelt kérdés

2012. aug. 10. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Nézz szét a FormatFactoryn.

Ott láttam mindenféle konvertálási lehetőséget.

2012. aug. 10. 13:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, de én konkrétan arra gondoltam, hogy hogyan tudok eleve átküldeni bármit is az Iphonera a gépről, mivel csak a telefonról tudok képeket átküldeni a számítógépre, fordítva sajnos lehetetlen. :/
2012. aug. 10. 13:41
 3/6 anonim válasza:
Letöltöd az Itunes-t és csak simán áthúzod. Aki nem ért hozzá minek vesz ilyet??
2012. aug. 11. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:

nem lehetetlen, csak nem tudod...

mappa letrehoz

videot tettszes szerint bemasol

iTunes megnyit

fotok/videok fulnel mappa kijelolese

telo gepre dugasa

sync megnyomasa

2012. aug. 14. 19:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Rendben van köszönöm a válaszokat, időközben letöltöttem egy erre szakosodott programot, ami direkt a Pc és az iphone közötti kommunikációra lett kifejlesztve és úgy sikerül.

Utolsó válaszolónak külön köszönöm a részletes magyarázatát, utolsó előttinek pedig ajándékba kaptam nem vettem :)

2012. aug. 20. 00:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb, ha az App store-ból letöltöd a MediaPlayer nevezetű appot. Ezután megnyitod az iTunes-t, Eszközöknél kiválasztod a telódat, és fent rákattintassz az "Alkalmazások" fülre. Ezután annyi a dolgod, hogy lentebb görgetsz, kiválasztod a MediaPlayer appot és betallózod a videót/filmet/vagy amit akarsz. Sok sikert! :)
2012. aug. 20. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!