Apple! Mivel tudnám meggyőzni? Érveket szeretnék!
Azért mert igaza is van!
Nos ezt egy másik kommentre írtam és a fogalmazás se a legjobb de remélem kitudod belőle venni a lényeget. Nincs kedvem átírni, hogy a te kérdésedhez passzoljon xD Bocsi :DD Nos ezért utálom az Apple-t:
A formája teljesen már, a szoftver más, a hardver JÓVAL erősebb mint az iFos-é... na akkor mi lopás?(mert sztem semmi) Egyébként meg pont, hogy az Apple lop egy csomó ötletet aztán a bemutatón verik a mellüket mintha ők találták volna fel... És mindent levédet? WTF? Ennyi erővel beperelem az Apple-t, mert kamera van az iPhone-nban és már a 2005-ösökben is volt tehát lopták az ötletet. De ugyanez a helyzet a lehúzható tálcával, az is az Android-nál volt előbb aztán rákerült iOS-re is. Tehát ki lopkod? Csak a többi gyártó nem olyan nyomorék, hogy még a legkisseb hülyesgéget is levédesse... Sőt nem elég ez de mindent 3x drágábban árulnak amikor jobbat kapsz olcsóbban. Tudod mit? Ha lesz NFC az iPhone 5-ben akkor tényleg beperelem az Apple-t. És még a mellé, hogy méregdrága úgy törik mint a szar! Egy ku**va Gorilla Glass-re nem telik? SZÁNALMAS AZ APPLE MÁRKA!És akkor még ki sem tértem arra, hogy mért gagyik a termékek illetve a szoftver. Na mindegy gondolom Apple fan vagy úgyhogy soha nem fogod megérteni mért nem olyan nagy szám az Apple illetve a termékeik sem.
Sehogy nem tudod meggyőzni, inkább kakilj rá nagy ívben. Egyik barátom 2006-ban vásárolt egy iMac-et, fél évente csinál egy töredezettségmentesítést, op rendszert még nem kellet újra rakni, azóta használja webszerkesztésre, egy minimális lassulás sem tapasztalható új kora óta.
Engem is megfertőzött, vettem egy 3GS-t. Csak ámultam rajta, 3 éves telefon, de a mai okostelefonok 99%-át alázza.
Csak azt nem értem hogy sok ember leugatja az Apple használókat meg hogy sz*r cég, meg drága, de amikor a Windowsuk összeomlik, akadozik, fél évente kell újratelepíteni, meg agyon szidják a Microsoftot, akkor mi a francot élnek át? Semmi se jó nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!