Hogy tudom rootolni a sony ericcson Xperia MiniPro sk17i 4.1. b. 0.431 buildszámú android 4. 0.4 telefonomat? Nem találtam googleban rá megoldást vagy elkerülte a figyelmemet
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 17:40
1/3 kisvuk29 válasza:
Vissza kell tenni rá a .62 előtti rom-ot azt rootolod mondjuk a flashtoolal,ha már azzal tetted fel a romot és utána frissíted egy különleges módszerrel,hogy a root megmaradjon.Írj privátot ha valami nem megy.
2/3 A kérdező kommentje:
milyen 62 előtti romot? ehhez nem igen értek nem régóta van a teló egyből frissítettem 4.0.4-re :/ egy pontos leírást kérhetnék stap by stap?
2012. aug. 9. 19:15
3/3 anonim válasza:
nézd meg itt, fent van de asszem vissza kell rakni egy rootolhato verzióra flashtoollal (forum.seria.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!