Samsung galaxy ace telefonon hogy tudom "átállítani" az adroidot?
Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok jártas ilyenekben, de most néztem, hogy a telefonomon android 2.2.1 van. Hogy lehetne rátenni 2.3.5-öt? Vagy lehetséges ez egyáltalán? Néztem itt a kérdéseket, de nekem minden kínai... Ha meg lehet változtatni, hogy ne android 2.2.1 legyen rajta, akkor hogyan, és az miért jó, meg mi többet tud majd a telefonom? És még valami... az eddig mentett adatok (programok, ilyenek) elvesznek akkor?2012. aug. 9. 13:22
1/6 anonim válasza:
Ott a KIES, az felteszi neked a legfrissebb hivatalos szoftvert. Vagy ha akadékoskodna akkor a samfirmware.com-ról leszeded a romot és odinnal teszed fel.
A frissebb rendszerben van pár újítás, még ha nem is mind olyan lényeges vagy észrevehetők, de van. Az adatok meg el fognak veszni, épp ezért célszerű csinálni egy biztonsági mentést.
2/6 anonim válasza:
Nagyon keveset tudsz a kérdésed alapján .Ne kezdj hozzá. Vagy keresel hozzáértőt, vagy, ha garanciális a telód még, a szervízben frissítik.
3/6 anonim válasza:
Előző: Azért van a KIES hogy még a legjobban hozzá nem értők is tudják a telefont frissíteni.
4/6 anonim válasza:
Akkor pontosítok....
ha nem megy a KIES........
5/6 A kérdező kommentje:
És hogyha ez meg lesz csinálva, akkor minden elveszik? Telefonszámok, minden?
2012. aug. 9. 14:20
6/6 anonim válasza:
Ha a telefonszámok a sim kártyára vagy a Google fiókodba van mentve akkor nem veszik el. A belső memóriáról minden elveszik illetve a telepített alkalmazások is elvesznek. Az SD kártyán viszont minden megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!