SE LIVE WITH WALKMAN. Megéri rootolni?
Rossebnek kell húzni? Amúgy ha custom romot akarsz rá tenni akkor igen, meg amúgyis, hasznos.
Azt meg jó ha tudod hogy a rootolás miatt nem ugrik a gari, csak ha a hardveres károsodás egyértelműen a rootolás következménye.
Pl túlhúzod a procit és megsül, bár iylen 40fokban még csak túl sem kell húzni.
Elvileg 1.5ghz-ig lehet húzni, de ehhez a rootolás nem elég, ki kell nyitni a bootloadert is hozzá.
Ha szolgáltatós a teló, akkor még előbb függetleníteni kell a bootloader nyitáshoz.
Rootolni megéri, de inkább szvsz az ezt igénylő alkalmazások használatához, titanium backup stb.
előző vagyok, annyit akartam írni hogy *tuti nem rootolnám*
fáradtság XD
Utolsó:
Szerintem megéri rootolni, de nem a proci húzás miatt.
Én pl. rootoltam, titanium backup és sok olyan app miatt aminek ez kell, adaway, autostars, busybox installer, clocksync, file expert root fájlkezelő funkciója, lucky patcher (ez a marketen nincs fent, pl. máshonnan letöltött fizetős appoknál ki lehet vele kapcsolni, hogy ellenőrizze meg lett-e vásárolva az adott app), market access, sd maid, swapper, terminal emulator.
Kérdező:
Ha rootolni akarod emiatt csináld, a proci húzást meg felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!