Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?...

Milyen telefont vegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, ez lenne az első telefonom. olyan kéne ami nem drága, de sok tárhely legyen rajta, lehessen zenéket feltölteni. lehessen fényképeni, és videózni. és ha lehet felnyithatós legyen(ez nem olyan fontos)
2009. júl. 20. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Kinyithatósba a Sony Ericsson W380i-t tudom ajánlani. Több ismerősömnek van/volt ilyenje és semmi rosszat nem mondtak róla.

Még tudom ajánlani a Sony Ericsson W302-t. Ez is jó és ennek jobb a kamerája a W380i-nál.

Amúgy kinyithatóst szerintem inkább ne vegyél, mert abban elszakadhat a vezeték a sok nyitogatástól és hamarabb elromlik mint egy nem kinyithatós.

De nem akarlak lebeszélni róla, végülis az is jó. ^^

Amúgy még szétnézhetsz a [link] oldalon.

Kiváncsi vagyok milyen telód lesz végül, úgyhogy majd írd meg. :)

14/L

2009. júl. 20. 17:29
 2/5 anonim válasza:
100%
Sony v630i
2009. júl. 20. 17:49
 3/5 anonim válasza:

Nyugodtan vegyél kinyithatós telefont.. amígre tönkremegy addigra úgy is megunod és másik kell. :)

Amúgy én is a sonyt ajánlom..

2009. júl. 20. 19:07
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)) eddig nemtudtam hogy a kinyithatós tönkremegy:( na mindegy akkor lehet inkább nem kinyithatósat kérek, mert szerintem a szüleim nem fognak nekem újat venni ha tönkremegy :S
2009. júl. 21. 09:45
 5/5 anonim válasza:
Nekem eddig 2 kinyithatós telefonom volt, ebből mindegyik jó volt!!Pedig én nem bánok óvatosan velük néha leesnek..stb Az egyik most már 6 éves! És semmi baja, csak az aksija nem a régi. Hamarabb tönkrement nekem a sima telefon.. olyanból már több van otthon..:S
2009. júl. 22. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!