Lehet navigálós GPS programot letölteni blackberry bold 9000re?
Sziasztok.
Nemrég vettem egy blackberry bold 9000-et.GPS-t szeretnék telepíteni rá de az android után ez kicsit kínai.
Google maps tökéletes lenne de nem tudom honnan szedjek rá.
Köszönöm előre is.
Google to phone. Ezt az Appworldben régen nem találtam most meg már nem tudom benn van e de a legbiztosabb ha böngészőn keresztül csinálod. Vagyis elindítod a böngészőt és a googleban rákeresel így.
Ki fogja dobni (ha mögé írod hogy blackberry lehet egyszerűbb is lesz) lesz egy választó menüd ahol a google különféle szolgáltatásaihoz a komponenseket felpakolhatod szépen.
A google térkép remekül működik, még beta labs is van rá (az android mellett csak Blackberryre van labs) viszont sajnos a prechacheable map area szolgáltatás nem érhető el még csak androidon. Erre remélem nem kell sokat várni.
A blackberry nem túl erős offline GPS-ben. A Trackbuddyt ajánlották régen rá sokan, nekem nem sikerült összehozni egyik blackberrymre sem eddig, ahogy a többi hasonló térképszolgáltatást sem.
Ha van BIS-ed azon keresztül kapod a BBmap szolgáltatást (azt hiszem ez nincs máshogy)
Ez nem lenne rosz de megint csak a folytonos adatkapcsolat (BIS tömörítéssel ez nem sok igaz de ha azt veszed hogy egy Symbianra letöltött bármilyen navi program ingyen csinálja ugyanezt akkor ez a legdrágább legenergiapazarlóbb megoldás(a gps kapcsolat mellett adatkapcsolat is kell folyton) mind közül.)
Szomorú és remélem hamar változik.
Szia!
Köszi az infót.
Raktam rá azóta 2 progit.Waze-t és egy másikat.De sajnos offline-ban műholdat nem talált.A menüben is lehet pozíciót frissíteni ott se.
Eddíg androidos voltam htc hd2,desire,hd milestone,galaxy-ki stb..Megúntam kicsit a droidot,a blackberry megfogott de ez a gps meg wifi problémákkal kicsit lelombozott a dolog.Köszi az infót :)Talán majd egy újabb darabbal beújítok hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!