Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia vagy Samsung? A többi...

Nokia vagy Samsung? A többi alul .

Figyelt kérdés

Két telefon felkeltette az érdeklődésem , de nagyon :)

A két telefon egy Samsung i9100 Galaxy S2 és egy

Nokia lumia 800 .

Melyik a jobb ?

2012. aug. 7. 23:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Neked nem jött be az android, azért vettél WP7-et. Nem szeretsz bíbelődni a telóval, kell ilyen telefon is. Igen az iPhone is ilyen, na de annyiért amennyiért nálunk adják... Nehogy azt hidd hogy sok embernek van.

Amerikában nem drágább bármely más okostelefonnál.

Mindenesetre nem ez egyedi vélemények, hanem az összesített eladások fognak dönteni, sajna a Nokia már most is bajban van...

2012. aug. 11. 14:01
 22/30 anonim válasza:

Én is samsung, és nokia között vaciláltam, és a butaságom miatt vettem nokiát, mert az tetszett. Hát sajnálom, hogy nem androidos a telóm, most spórolhatok egy újra hónapokig.:(

22/L

2012. aug. 15. 20:34
 23/30 A kérdező kommentje:

Hát én nem bánom , hogy a Nokia mellett döntöttem :)

Spanom pár napja vett egy S2-őt és nekem nem bagyon jön be .

2012. aug. 15. 21:09
 24/30 anonim ***** válasza:
A lumiához szimplán csak érteni kell! Mint az aple termékekhez is. Onnantól az ember nem akarja letenni. Nekem is lumia 800-am van. Én sem tájékozódtam róla, csak megvettem, mert nagyon tetszett. Meg mert akkor csak nekem volt olyan a városban. Az elején szidtam, azért mert a zunt kel használni hozzá ha valamit rá akarok rakni. Meg hogy nehézkes a csengőhang beállítás. De viszont egy kúrv@ jó telefon! Szerintem nagyon jó. Jobb mint a lefagyogatós, akadozós android.
2012. aug. 15. 21:14
 25/30 anonim ***** válasza:

'Jobb mint a lefagyogatós, akadozós android.'

Látszik hogy nem használtál még jó androidos telefont. Egy lumia 800 árú android telefon nem fagyogat le meg akadozik, az csak a gyenge belsővel rendelkező telefonokra igaz. Az én androidos telefonom 8 hónap alatt összesen 2x fagyott le, azt hiszem ez elég jó arány.

2012. aug. 15. 21:25
 26/30 anonim ***** válasza:

Nekem egy samsung s2 és egy sony ericson xperia ray-em volt. És hidd el, nekem akadozott, újraindult, híváskor nem csengett, azon meg se lepődtem ha az androidos telefon lemerült amikor hozzá se nyúltam. xd Nekem ezek a gondjaim voltak. De nem fogok itt irkálni. Ha neked jó az áramzabáló robotod. Akkor az a te dolgod. Én csak a véleményemet, és a tapasztalataimat írtam le.

Így én is a WP7 mellett teszem le a voksot. Szintén tapasztalatból. Mióta megvettem a telefont, azóta 2 ismerősöm szintén valamilyen lumia telót vett magának. Hiába a WP zártsága... Ők is látták, tapasztalták, hogy jobb. Persze mindenkinek más és más az igénye. Nekem megfelel. Ha neked nem, az a te dolgod.

2012. aug. 15. 21:39
 27/30 A kérdező kommentje:

Én szeretem nagyon :D

Az első napokban bántam hogy azt vettem , de minél többet nyúzom annál jobban tetszik :)

2012. aug. 15. 22:04
 28/30 anonim ***** válasza:
Velem is így volt az első 2-3 nap a szitkozódással telt. Amikor ki ismertem a rendszert. Elkezdtem rá progikat leszedegetni, onnantól már más volt a véleményem. Igaza van itt az egyik hozzászólónak. Ha elkezdi használni az ember, akkor már nem akar másikat.
2012. aug. 15. 23:05
 29/30 anonim válasza:

A Nokia az tartósabb, de a Samsung is elég sokáig bírja.

A Lumiában Windowsos operációs rendszer van, úgyhogy ha nem szeretnéd elhagyni a számítógép világát akkor a 800-as kell neked. A Samsungot én nem is szeretem, de vannak különféle telefonbemutató videók ha abból megnézel olyanokat amikben dicsérik vagy kritizálják akkor könnyebben dönthetsz.

2012. aug. 16. 14:03
 30/30 anonim ***** válasza:

Na ha az ember olcsó Nokiát vesz akkor ne számítson nagy élményre, igaz ez bármely nagyágyú okosságára is. Olcsó okostelefon nem jó okostelefon...nem fog laggolás nélkül futni bármi!

Nekem nem jött be a wp7 kockái.... először kérdeztem, hogy mi a f*sz ez? ez felület??? Igen, a monitor előtt, ahol az ember először látja a wp-t, ott könnyen azt mondja, hogy rossz. De élőben teljesen másképp fest a dolog. Én is Sony-t akartam venni, mert hát android meg a Sony mostanában nagyon jó gépeket épít jó áron....aha, csak éppen a rendszer nem jött be élőben(nem egyet próbáltam ki és nem hatottak meg). Na de amikor megláttam egy WP7-es gépet, hogy valóban milyen fürge, és milyen szép, és sorolhatnám még....na akkor jobban utána jártam több helyen. Hozzá teszem, nem Nokiát szerettem volna venni, de mivel a 710 ára pont kedvezett nekem készülék váltásos engedmény miatt, így megvettem.

Én nem szidtam, de tényleg bele kell rázkódni...érdekes, amióta megszoktam a WP kezelő felületét azóta jobban tudom használni az IOS-t futtató dolgokat is....kicsit hasonló a felépítésük.Az a baj, hogy sokan csak kinézetből ítélkeznek, és egy 2 perc tapi után a szolgáltató bemutató termében megalkotják a véleményüket sokan, hogy a Nokia szar, mert Windows, és a Windows a szar...na akkor a világ 1,3milliárd gépén mi fut? És Magyarország számítógépeinek 95%-án? Ja hogy csak KEZELÉS, NORMÁLIS használás és MEGSZOKÁS kérdése az egész.

2012. aug. 18. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!