Segítség SÜRGŐS! Szerintetek ez a telefon klón vagy eredeti?
B*szki...ilyen qrva jó hamisítványt még nem láttam.Egyébként az előlapi kamera vájata is gyanúsan nagy, illetve hát ugye a led villanó majdnem beleesik az optikába.
A doboz nagyobb egy iPhone 4S dobozához képest.
Felejtős.
De az is elég, ha itt a linken az első képen a 4S pár appjának a nevét összehasonlítod a klónteló appjainak a nevével.A Safari az pl a hirdetett telón "Hálózat", ha jól emlékszem, az újságos az az "e-book olvasó", stb...
Tuti klón, abból viszont durván megtévesztő.
most néztem meg jobban a képeket éés nem csak a hátoldali kamera nem stimmel hanem az elülső sem ne vedd meg
ez csak át akar verni
Nagyon szépen köszönöm a kommenteket. Egyébként nekem az is gyanús volt, hogy megegyeztünk, küldjük postán egyszerre a telókat, és ráérek majd csak akkor utalni a 20.000 Ft-ot, ha megkaptam a telcsit.
Természetesen ezek után még az éjjel írtam neki egy SMS-t, hogy tárgytalan az üzlet. Válaszolni még nem válaszolt rá, ha mégis elküldi a telefonját, visszaküldjük.
Nekem a menü betűtípusa tűnt fel. Meg a LED villanó.
Ja és a hátlapján lévő írás az "iPhone" alatt nem ugyanolyan, mint a mobilarénás képeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!