Milyen hibákról tudtok az Xperia S-ben?
Én egy másik vagyok, nekem feketében van, és immádom! Igényes, kecses, gyönyörű telefon. Ma kaptam meg, de beleszerettem! :)
Anyaghasználat: nem recseg benne semmi, az illesztések tökéletesek. Nekem 10 galériamegnyitásból 1szer laggol be 1 mpre, max. Másnál nem, de Észre se lehet venni. :)
Szép mindkét színben. Fehérben ugye a szín miatt picit nagyobbnak tűnik optikailag. Fehéret szerettem volna, de T-nél nem volt, igy maradt a fekete. Viszont a neten lévő képeknél és videoknál sokkal szebb élőben a fekete :)
Hibája még nem derült ki, több mint egy hónapja nyuzom. A hátlapja se gáz, azt hittem tényleg mozog :D De rendben van. Sebesség... Jobbat nem is választhattam volna. ICS alatt az Albumot tényleg lassan tölti be, és nekem nem is tetszett, szóval PLay áruházból letöltöttem a régi 3D Galery-t, ezzel jobban bejön. Játékból nem találtam olyat ami akadna... GTA3-tól kezdve Spiderman... mindent faszán visz :) Napfénynél videoztam vele eddig, és kiváló 1080p-ben. Képeknél is megkérdezték, hogy milyen komoly géppel készitettem? :D Mikor mondtam hogy telefonnal, nem akarták elhinni... 1 az 1-ben a legjobb vétel most szerintem. Aki mást vett, pl. iPhone 4, Galaxy S+, Galaxy S2, mind a váltáson gondolkoznak :) Hozzátenném hogy nem fagyott még... pedig ritkán inditom ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!