Kit keressek fel androidos problémák ügyben?
Ha a készülék alapműködésével van bajod, akkor a szolgáltatót akitől vetted.
Mondjuk kb. úgy hangzik a kérdésed egy példa gyanánt: gondom van az XP kezelésével, kihez forduljak? Te mit válaszolnál erre?
Amúgy szinte nincs olyan készülék (okostelefonról beszélünk?) amelyiknek ne lenne bőséges fóruma a neten. Keress rá...
Már megbocsáss, Te egyetlenegy szóval sem írtad, nem utaltál rá, hogy milyen jellegű bajod van...
Úgyhogy semmit sem érthettem félre
B+! Én nem álmodtam meg semmit, próbáltam kitalálni, mi a szar bajod lehet, mert megismétlem, egy büdös szót sem írtál róla, és a válaszom úgy kezdtem, hogy HA!
Ez feltételes mód, hogy mégis megpróbáljam kitalálni mivel lehet gondod.
Ha én ilyen kérdést tennék fel, közlöm a készülék típusát (sokféle van, eltérő beavatkozási módokkal, pl. Samsung Kies, Nokia Suite, QTadb, és így tovább!), még az Android verzió sem mindegy (vannak magasabb verziók, amik már tudnak olyasmit, amit az alsóbbak nem), a készülék processzora sem mindegy, hogy tudja pl. ArmV6 utasításkészletet, vagy már magasabb...
Soroljam??? LEHETETLEN így választ adni, tetszik tudni?
És még Neked áll feljebb? Értsünk a magyar szóból..
Kedved szerint reagálhatsz, én már többet nem kívánok hozzátenni.
Szép estét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!