Üdv. Sony Xperia S telómnak kijelzője enyhén karcos, fehér háttérnél látni 2 kb 1-1 centis vékony vonalban a karcot (fólia nincs rajta), Ezt el lehetne tünteni valahogy, persze kijelző csere nélkül?
1.Nem lehet eltüntetni kijelzőcsere nélkül, max raksz rá egy fóliát, ami alatt nem látszik át annyira.
2.Mivel nem magától pattant le a telóból egy darab, így erre a gari nem vonatkozik.Kicserélni ki fogják, ha megfizeted.
és ugye a ház unibody kialakítású,szóval az egész,házat cserélni kell?
hát nagyon csalódott vagyok a kijelzővel kapcsolatban,jobban figyelek rá mint más a gyerekére és tessék,volt olyan hogy este lefeküdtem semmi karc a kijelzőn,reggelre meg már ott fityegett egy pár milis sérülés......amúgy polírozással nem lehetne eltüntetni?
Még a Gorilla Glass kijelzőt is érdemes azonnal fóliázni, mert az is karcolódik.(Pontosan nem tudom, hogy az S-nek milyen az üvege, de ha nem is CGG, akkor is valami "karcálló" üvegnek kell lennie.)
Polírozni az üveget....előbb fog elkopni a polírpapír meg a karod könyékig, semmire nem mész vele.
És mivel unibody házas, így ahogy az előző is mondja, csak egy teljes házcserével lehet.
Tippre, a kijelző + a ház + a munkadíj egy 40-50 környékére is ugorhat kapásból, ha nem többre.
Ennyit szerintem nem ér az a két kis karc és az a fikányi lepattant darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!