MIért jelez mindig foglaltat, nem tiltottuk le egymást?
Sziasztok, a probléma egy HTC Desire és egy Iphone 4S között áll fent. Tegnap egész nap chateltünk, SMS-eztünk, most egy pillanatról a másikra nem tudjuk elérni egymást. Ha én hívom öt, foglaltat jelez, neki azt mondja a telefon, hogy ki vagyok kapcsolva.
Ha ö SMS-t ír, én azt megkapom, fordítva nem müködik, így kidobtam min. 1000 forintot úgy az ablakon hogy nem kapta meg az SMS-eimet.
Rohadt idegesítö mert tegnap találkozni akartunk 4 hónap után, ö 3 órát utazott miattam, és nem tudtuk megtalálni egymást..
valakinek ötlet?
Már próbáltam számrejtéssel is, úgy se müködik.
Ja és más telefonok elérik a készülékeket!
Első körben újraindítanám mindkét telefont, s ha még mindig fennáll ez a furcsa probléma, hívnám a szolgáltató ügyfélszolglatát is.
Amúgy használjatok internetes alapon Viber-t vagy Whatsapp csevegőprogit.
"Ha most találkoztatok volna először, akkor azt a lehetőséget se vesd el, hogy mégsem akart veled találkozni és letiltott, csak nem akarta/merte megmondani."
Nekem is egyből ez ugrott be.
Én is így csináltam nemrég egy nővel :-)
Nem kaptam meg az SMS-eit a Mr. SMS programnak hála és ha hívott, akkor mindig foglaltat jelzett neki a Blacklist nevű programnak köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!