Hogyan szerzik meg ezeket a telefonokat egyesek (lent. )?
Egyre több embernél látok már manapság Iphone-t, Blackbarry-t, stb. Még olyanoknál is akikről köztudott hogy nem élnek valami fényesen anyagilag.. sőt.. :S
Pedig ezeknek a telefonoknak az új ára több százezer forint.
Honnan szerzik be ezeket?
Ti mennyiért vettétek és hol az "okostelefonjaitokat"? :)
Köszönöm előre is a válaszokat
Köszönöm a válaszodatm
igen én sem szeretnék több tízezret kiadni egy telefonra, de azt sem szeretném hogy ma használtam holnap meg tönkremenjen..
Haverom egy szervizbe dolgozik. Azt mondja találkozott már olyan kínai hamisítvánnyal aminek a doboza is az eredeti márkás telefoné volt de még mikor szétszedte se tűnt föl elsőre hogy hamisítvány. Csak az alkatrészek tipusából jött rá. Ezeket a telefonokat töredéke árért meg lehet venni.
Sokan meg beleugranak részletfizetéses mobiltelefonba. 100 év de csak 2000ft per hó. Sajnos sokan már preztisnek tekintenek egy jobb telefont is. De egyebük sincs. Ez olyan kérdés mint hogy mért vesz valaki gagyi aranyozott rolex karórát meg márkásnak látszó cipőt és ruhát. Egyszerű a kérdésre a válasz. Nem szeretne szegénynek látszani. (szegényebbnek tűnni a többinél) De attól még az :(
Nincs mit. Még nyomoztam egy kicsit.
1. Nagyon sokan kérdezték az elmúlt időben a letiltott iPhone dolgot. Tehát hogyha pl lopott/nem fizették, akkor mennyire lesz használható.
2. [link]
3. A tesztelés:
4. Egy régebbi teszt:
5. És egy örök kedvenc:
Ahogy környezetemből megfigyeltem minél szegényebb valaki, annál inkább akar gazdagnak tűnni. Nekem is van olyan ismerősöm aki anno egyből rohant Nokia N8-at venni részletre, pedig minimálbérből tartja el a munkanélküli feleségét és a gyerekét, és mellé még lakáshitelt is fizet. És aztán hó végén meg sír a szája, hogy mennyire mínuszban van és hogy apjától kell pénzt kuncsorognia.
Amúgy én anno olyan 110000 körül vettem HTC Sensation XE-t, már jó előre direkt ezért félretett pénzből.
Minden média az okostelefon hirdetéseket nyomja, sokan pedig beugranak a 0 forintos, 10 ft-os telefonokba, és mellé egy drága elöfizetésbe, és csak az elsö havi számla érkezésekor kapnak észbe.
Nekem is van sok ismerösöm, hó végén már nincs pénze, de tizezres elöfozetést fizet.
Van olyan osztálytársam, aki direkt vett egy iPhone 4s-t, hogy ő akkor majd nagynak fog tűnni, és ő lesz az osztály királya. Egy másik osztálytársamnak is 4S-e van, de ők megtehetik, és megérdemli, mivel országos táncbajnokságot nyert, és azért viszonylag normálisan tanul. De az a felvágós baromnak (cicafiú) meg nem nagyon van pénze, csak hát a nővére pénzével felvág...és egyébként sík hülye. Menőnek is érzi magát, de rohadtul kiröhögöm a háta mögött.
Én készülékváltással vettem a L710-em 42 ért, részletre, csak annyi különbséggel, hogy ÉN fizetem a nyári melóból és a zsebpénzemből. Egyébként akkor vettem, amikor a másik telefonom bedöglött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!