Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Note vagy Sony...

Samsung Galaxy Note vagy Sony Xperia S?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok dönteni. Melyik az erősebb és melyik éri meg jobban az árát?(Note mérete egyáltalán nem zavar, sőt, inkább tetszik)
2012. aug. 3. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Xperia S, mindenben jobb.
2012. aug. 3. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Az Xperia S erősebb, jobb és szebb is. Szerintem egyértelmű a választás. :)
2012. aug. 3. 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább a note,nekem mérete jobban tetszik,szerintem jobb a samoled kijelző,elvileg jobb az üzemideje,nem kell micro simmel bohóckodni.Egyébként a note procija+gpuja jóval erősebb mint a S-é(hiába alacsonyabb az órajel).Sonynak jobb a kamerája,talán jobb minőségű műanyagokból áll és egy kézzel kényelmesen használható.Ugyanakkor sok tulaj szerint nagyon melegedik és nem cserélhető az akkuja.
2012. aug. 4. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!