Sony Experia Arc S-en megy a Modern Combat 2 vagy a 3?
Te hülye vagy.
Szépen megy, amikor nincs más progi, szerintem úgysem vagy benne a böngészőben, amikor játszol.
Köszönöm.
Persze, mert szerinted egy rohadt böngésző miatt laggolni fog a game..
Genius vagy. Amúgy egyáltalán hallottál arról a csoda appról, amivel belehet zárni az adott alkalmazásokat?
Már nemkell az S2-m? xD
Attól, hogy nem érzitek az iróniát az irományomban, nem azt jelenti, hogy hülye vagyok. Tudom, hogy milyen telefonok mire képesek, és nem csak 1-ről tudok véleményt írni.. de képzeljétek.. az enyémen is megy :o
Az iPhone hogy kerül ide? xD Mertazpontandroidos.. Ne nekem akarjatok magyarázkodni, am említett telefonokat jól ismerem.. az ipone pedig nem telefon mert a júzerek azt szokták mondogatni, hogy több mint telefon.. mivel a lebutított oprendszer még azoknál is okosabb.
Nekem Arc S 4.0.4-em van.
Tök simán el megy rajta!!!
A modern combat 2 kacat, a 3 meg akadásmentesen elfut...
Nova 3 is elmegy amúgy, csak nem ICS-en... :(
Az ilyen jellegű telefonok bőven elviszik az ilyen jellegű játékokat, Real Racing 2 is megy simán...csak megjegyzem...
Sajna a conbat 4-et még nem sikerült negkaparintanon, de szerintem az is futn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!