Javított már vki headset-et? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Van egy nokia headset-em. Levágtam a 2 pici hangszórót róla. Egy sonye. agydugós füles hangszóróját szeretném rászerelni, de hiába érintem össze a vezetékeket, nem működik. És most ha az eredeti nokiás hangszóróhoz érintem azzal sem szól. Ez nem úgy működik mint egy bármilyen másik fülhallgató? Eddig ha ilyet csináltam és érintkezési bibi volt(pl ha nem forrasztottam csak összetekertem a vezetékeket) akkor is recsegett kicsit és tudtam,hogy sinen vagyok, de most semmi.. :( Várom a véleményeket, tapasztalatokat.2009. júl. 18. 20:03
1/2 anonim válasza:
A vezetékeknek a belső szálain lakk szigetelés van (gondolom piros zöld vagy sárga színűek a szálak). Ezek csak akkor érintkeznek ha előtte beónozod.
2/2 anonim válasza:
Így van..előző mondja jól, Pvc/gumi szigetelés helyett csak a lakk réteg szigetel a 2 vezeték közt az "1 éren belül". Ónozd be vagy kapargasd meg a felületét óvatosan egy késsel..szólnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!