Acsricsi kérdése:
Hol vehetek 30000 ft-nél olcsóbban sony ericssony xperia x10 mini pro-t?
Figyelt kérdés
Sürgősen irjátok meg lécci.2012. aug. 3. 09:46
1/7 anonim válasza:
Pl tőle , használtan.
Nem tudom hogy merre lakik, de keress olyantól hirdetést aki közelebb lakik hozzád
3/7 anonim válasza:
x10-eset kért, nem sima mini prot.
Amúgy vaterán sok van, meg egyéb helyeken használtan. De miért pont x10, akkor már legyen sk17i, és használtan azt is megkapod 30 körül.
4/7 kisvuk29 válasza:
X10 mini pro-t bárhol kapsz 30 alatt,de ha ügyes vagy a sima mini pro-t is megkapod annyi alatt.
5/7 kisvuk29 válasza:
Előző vagyok.Vigyázz,mert aprodon vagy hol láttam mini pro(X10-es) 280 000 FT-ért.
6/7 anonim válasza:
280-ért?? :D Az mit tud vajon? :D Annyiból már iphone-t is veszek... Vagy egy csúcs laptopot. :D
7/7 A kérdező kommentje:
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A VÁLASZT. MÁR LEHET HOGY TALÁLTAM EGY JOBBAT MINT A SONY X10. ÉS MINDENKINEK KÖSZIKE HOGY IRTATOK.
2012. aug. 4. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!