Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Találtam egy Samsung Galaxy S...

Gery9224 kérdése:

Találtam egy Samsung Galaxy S II mobiltelefont mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 2 napja találtam egy samsung galaxy s II-t, szét szedve egy Gárdonyban a szabad strandon sim kártya nem volt benne sem SD. Független készülék mint kiderült, gondolom valaki elhagyta. Próbáltam megnézni a telefonkönyvet de jelszóval védett volt az egész úgyhogy hazahoztam, majd gépen keresztül próbáltam a telefonkönyvhöz jutni viszont zseniálisan félrenyomtam és törölt minden adatot /Factory reset/ mihez kezdjek? Szeretném visszaadni a tulajdonosnak, habár nagyon tetszik a telefon de nincs szívem megtartani, valamint szükségem sincs rá mivel van egy Desire HD-m. Ha valaki magára ismer, hogy elhagyta volna akkor szóljon és ha tényleg ő a tulajdonosa, azaz imei szám stimmel akkor készségesen visszaszolgáltatom

2012. aug. 2. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De igen, a feleségemét s a húgomét. Az illető azt mondta, hogy tudomást szerezhettem róla, hogy egy ismerősöm elveszítette a telefonját, megszereztem a telefonszámokat s most ügyes csellel akarok kicsalni, mert ha, a számukat megtudom jegyezni, akkor az IMEI kódot is megtudom. Ezt csak azért írtam le, hogy inkább tartsd meg a telefont, minthogy valami szerencsétlen megörül, hogy visszakapja a telefonját aztán mégsem, mert nem tudja fejből az IMEI kódot..
2012. aug. 3. 00:15
 12/13 A kérdező kommentje:
hát azért felrakom pár oldalra, hátha megtalálom a tulajt, ha meg esetleg jönne érte a rendőrség mert bejelentette az eltűnését a gyerek, vihetik nekem nem kell, ha nem akkor meg megtartom, kidobni azért nem fogom
2012. aug. 3. 07:44
 13/13 anonim ***** válasza:

ma 00:15

Senkinek nem kell fejből tudnia az imei kódot, a garancia papírra vagy valami másra mindig fel van írva. Szerinted akik elmennek a rendőrségre bejelenteni, hogy ellopták a telefonját, mindannyian fejből tudják az imei számot?

2012. aug. 3. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!