Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefon vagy laptop?...

Okostelefon vagy laptop? [többi lent]

Figyelt kérdés
Mind kettőnek látom értelmét. Van asztali PC-m meg egy "buta"telefonom és szeretnék venni vagy egy laptopot vagy egy okostelefont... Laptopból a Toshiba L850-13U-t néztem telefonból pedig az Xperia S-t.

2012. aug. 2. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én a Sony Xperia S-t venném
2012. aug. 3. 19:57
 12/17 anonim válasza:

üdv!

nekem xperia s-em van és nagyon meg vagyok vele elégedve, a legtöbb dolgot el lehet vele végezni, amit egy laptoppal, olyan mintha egy kis számítógép lenne a zsebedben, minden appot elvisz kb. úgyhogy szerintem, ha van asztali számítógéped akkor inkább xperiát vegyél.

2012. aug. 4. 22:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát meggyőztetek ;) Xperia S lesz! :)
2012. aug. 4. 22:36
 14/17 kisvuk29 ***** válasza:
Mind a kettő észszerű,de nem értek egyet az elsővel.Soha ne vegyél samsungot.Az xperia s egyébként tökéletes mobil,de nem soká jön a T ami valamivel jobb lesz meg az ion is komolyabb.
2012. aug. 12. 08:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Mind a kettő másra jó. Ha erős asztali PC-d van és nem élsz utazgatós életet, akkor a laptop lehet felesleges és egy okostelefonnal jobban jársz.

De. Ha mondjuk éppen egyetem előtt állsz a laptopodat tanuláshoz jobban tudod majd használni. Emailt írni, neten böngészni, szakdolgozathoz anyagot gyűjteni vagy éppen játszani és filmet nézni...stb sokkal jobb a laptop. De telefonálásban és hordozhatóságban alulmarad (még akkor is ha azt nézzük hogy az asztali PC-t pont a hordozhatóságban veri egyedül meg) :P

Az okostelefon egy "zsebkompatibilis" eszköz. Amolyan jó ha ott van nálad dolog. El lehet vele is végezni egy csomó dolgot. Lejátszik filmet, zenét- Vannak rá játékok és még sorolhatnám. De azért a Toshiba Satellite-el összevetve nem egy nagy eresztés ilyen tekintetben. Térképen navigálni (valahová el akarsz jutni és csak a címet tudod) , telefonálni és csak úgy általában kapcsolatot tartani. Ha úton vagy (pl vonaton/buszon) neten böngészni, zenét hallgatni, olvasgatni...stb jobb a telefon.

A játékokat én elég gyengének tartom az ilyen gépeken, ha összeveted az asztali cuccoddal, akkor különösen.

Elég gyorsan változnak a trendek. A véleményem, hogy egy olcsó okostelefonra azért ruházz be előbb-utóbb bárhogyan is döntesz. Én a drágább kategóriából a GO-t vagy az Acro S-t javaslom az Xperia családból.

Azért mert ezek a jó hardver tulajdonságok mellett por/csepp és ütésállósággal is fel vannak vértezve. Ez egy hordozható eszköznél nagyon jó pont a szememben, mert így tényleg ott lehet velem a holmi bárhol.

2012. aug. 12. 10:33
 16/17 kisvuk29 ***** válasza:

14-es vagyok.Az utolsónak igaza van,de egy megjegyzés,hogy az Acro S nem lesz elérhető hazánkban. [link] "Hazánkban hivatalos értékesítés keretében nem lesz Xperia acro S

A Sony Mobile ma felénk közölt tájékoztatása szerint Magyarországon hivatalos értékesítés keretében nem kerül forgalomba az Xperia acro S. Az értékesítésére sem szolgáltatóknál sem a Sony Centerekben nem kerül sor."

2012. aug. 12. 11:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Telefonon lehet netezni(+játszani), a laptopon nem lehet telefonálni. XPERIA S!!
2012. szept. 2. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!