Samsung Galaxy S Plus Full HD-s videót (1080p) képes lejátszani?
Figyelt kérdés
A Samsung Galaxy S Plus-omra leszettem egy full hd-s videót, de az eredeti videolejátszó meg se nyitotta, aztán leszettem az MX playert, ami megnyitotta de van hogy szaggatott vagy a hang mente el. Ez a telefon hardveresen ennyire képesz szóval ez tényleg nem tudja lejátszani, v csak nekem rossz?2012. aug. 2. 12:06
1/10 A kérdező kommentje:
Jah és valaki nem tudja hogy miért lehet az hogy leszettem a zombielandet elég jò minőségben mp4 ben ès az eredeti videolejátszòn egy kicsit laggolt olyan 20fpses körül volt és amikor leszettem az MX playert akkor ott eredetileg a dekòdolás harverre volt állítva es ugy szaggatott de amikor átállítottam szoftveresre akk tökéletes volt. Az mp4 formátum miatt lehettet?
2012. aug. 2. 13:57
2/10 anonim válasza:
AZ MP4 FORMÁTUM BEKAVART. Indícsd újra a telefont és kezd el megint. Letud de nem lesz olyan szép mint egy 1080p ful hd tévén.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm végre a választ! :D
2012. aug. 5. 14:20
4/10 A kérdező kommentje:
Most átkonvertáltam pár filmet 720x480 ba format factoryval aviba es meg mindig ugy latszik h szaggat egy kicsit esteleg az lehet a gond h micro sdn fut vagy alapbol h kisebb azveredeti felbontasa a filmnek en meg nagyobba konvertaltam lehet ez a baj?
2012. aug. 6. 14:36
5/10 anonim válasza:
Szerintem nagy a videó neki, próbáld meg hogy üríted a ramot. De az SD kártya márkájától is függ.. Nekem előtte Kingston(16gb) volt benne, de minden laggolt(zene videó) mint a szar, vettem samsung sd -t és máris jobb. Nem tudom mi a különbség közöttük.. :D
6/10 anonim válasza:
Esetleg a konvertáló program csinálta ezt vele és csak úgy látod mintha a telefonon laggolna és a film eleve ilyen. Próbáld meg Néró val, vagy valami más rendes programmal.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat am nekem is kingston 16gb os van de ugyanilyen volt a 2gb os samsunggal is sztem vagy az lehet a baj h konvertaltam v hogy nagyobba konvertaltam mint maga a film.
2012. aug. 6. 15:22
8/10 A kérdező kommentje:
Valakinek nincs valami ötlete hogy format factoryban mire konvertáljak egy filmet? Am azt vettem észre h ha kicsi a bitarány akk szaggat. Ezzel tényleg lehet összefüggésben a dolog? Jah és hogy a film eredeti méretétől lehet nagyobbra konvertálni ugy h megmaradjon a bitarány?
2012. aug. 7. 12:09
9/10 anonim válasza:
Túl nagy a videó bitaránya, kevesebb mint 720px et tud csak lejátszani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!