Egy 16 éves lánynak melyik a jobb telefon?
Sony Ericsson Xperia mini pro, vagy Sony Ericsson Xperia Arc S
szerintem az utóbbi egy kicsit már komplikáltabb, mint amire nekem szükségem van, de nem biztos...
új ötleteket is várok, a telefon nekem főleg ugye telefonálásra, internetezésre, és zenehallgatásra kell.
nincsen szükségem mindenféle cside csuda telefonra.
Hát azért a két telefon között kb 40e különbség van. Szóval nem egy árkategória.
Természetesen a drágább többet is tud. Neked kell eldöntened melyikre is van igazán szükséged/pénzed.
Telefonálni/zenét hallgatni szerintem ugyanúgy lehet mindkettővel. Az internetezésen nemtudom mit értesz. Böngészni szerintem telefonon nem túl kényelmes. De pl Facebook megy mindegyiken emailezni is simán tudsz esetleg skype vagy mittomén mit használsz... :)
Szerintem egy 16 éves lánynak bőven elég a mini pro is. De ha van pénzed az arc-ra akk miért ne... Te döntésed
2. azért szart ne ajánlj. star2-vel netezni se nagyon lehet, mivel hiába van wifi benne, ha nagyobb oldalakat memória híjján nem is tud betölteni, de az álláspontodat megértem, valószínű a kérdező nem fog mobilnetcsomagra előfizetni, így meg okostelefont nem érdemes venni.
én viszont azt mondom, inkább legyen egy mini pro, és havi 600Ft-os go net s-re elő kéne fizetni, az még szerintem vállalható.
Nem ajánlottam én Star II-t. Pont azt akartam kihozni, hogy inkább egy komolyabb telefont vegyen a netezési képességek miatt, minthogy vegyen egy pl. Star II.
Bár így visszaolvasva lehet kicsit félreérthető.
Van rá ICS.
Mivel netezésre is kell, előny a viszonylag nagy kijelző, és a QWERTY, ha csetelsz is. Nézd meg az Xperia Pro mobilt.
Függeltenül a kettő ára között van, és ICS támogatott.
/?gclid=CMnZp4W3yLECFQpj3wodOk0A4Q
Ha a fenti kettő közül kell választani, akkor elnézést. :)
Hogyha van rá pénzed, akkor az Arc S-t vedd meg!
Nekem is olyan van, és soha semmi gondom nem volt vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!