Mi a csengőhangod?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 00:46
1/12 anonim válasza:
Egy gyári csengőhang - irodai telefon. Rájöttem hogyha a kedvenc zeném rakom be csengő- vagy jelzőhangnak, egy idő utàn megutálom. :D
2/12 anonim válasza:
A mobil alap csengőhangja! Nem szoktam beállítani semmit, mert úgysem hallom nagyon sűrűn(kb. naponta 1-2 alkalommal).
3/12 anonim válasza:
Gyárit használok én is.Azok közül kiválasztom a legjobbat, vagy épp a legnormálisabbat és kész.Rég kinőttem ebből a "vágok-szerkesztek magamnak menő csengőhangot" korszakból.
És ahogy az első mondta...én is gyorsan megutálnám.
5/12 anonim válasza:
Akinek nincs saját csengőhangja az pancser.
6/12 anonim válasza:
OFF
red4me te meg valami nagyon elfuserált képződmény...
ON
valami Tarot szám...
8/12 anonim válasza:
off:
Ja, hát aki csak flamelni tud kedves red4me...
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Csak teljes romcserével lehet gyári appokat törölni meg a többi baromságod...
9/12 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy ki a pancser vagy ki nem az...
10/12 anonim válasza:
Azt mond el hogy a szomszédod telefonját sikerült már az örök vadászmezőkre küldened? Vettél neki egy másikat vagy inkább rákented a samsungra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!