Van nekem egy nokia c3-00 készülékem és a youtube nem indul ell sajnos de a facebook ellindul stb. valaki segitene?
Böngészőből akarod nézni?
Mert akkor nem csodálom.
De Igen, nem tudom, hogy a symbian-nál hogy működik, de biztos van fent a youtube mint alkalmazás, és ha azt letöltöd, akkor fogsz tudni.
Böngészőből azért nem tudsz, mert nincs flash támogatás.
Szétnézek hogy honnan tudnád letölteni.
Szia! Wi-fin keresztül sajnos nem tudom, hogy hogy indul el, de ha van internet előfizetésed, akkor a következőt próbáld meg. Én is sokáig keresgéltem, mire találtam egy megoldást!
A megoldásom a következő:
A menün belül megkeresed az internetet, majd a "kezdőlap"ra állsz, majd kiválasztod az internet csatlakozást. Ezek után feljön a V. fone honlapja. A fenti savban megkeresed a hangjegy emblémát, majd rákattintasz. Miután betöltött, keres a "mobilvideók" kifejezést és kattints rá, majd felhoz egy pár videómegosztó oldalt, többek között a you tube-ot is.Rákattintasz és bejön a Youtube. A keresőjébe írj be valakit, majd keress rá. Ha lefelé görgeted, akkor a feljön a klipp, és csak rá kell kattintani. Egy kicsit várni kell, de betölti és menet a jöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!