Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy SE xperia x8as telóm....

BigQuestion kérdése:

Van egy SE xperia x8as telóm. Megpróbáltam 4. 0.2es androidot tenni rá, de csak annyi lett belőle, h let egy "brickem". A telefon elindul egészen az Se feliratig és ott mint ha megfagyvan. Recoverybe esélyem sincs belépni. Hogyan tudnám megcsinálni?

Figyelt kérdés
A gép nem tudom mennyire ismeri fel pc companion-t próbáltam de nekem frissíteni akar és nem javítani. A medusa programot is próbáltam de valami 0xc0000022 hibát ír ki aminek utána olvastam a neten de nem tudtam megoldani. A flashelést írták még de ott fogalmam sincs mit tudok csinálni.

2012. aug. 1. 18:11
 1/5 Argloss ***** válasza:

A frissítéssel is valószínűleg a régebbi verziót rakná vissza. (hacsak nem nyitott bootloader meg egyedi kernel is van a telefonra rakva, mert akkor flashtool-al vissza kell rakni a régit, hogy működjön a programos visszaállítás)

Itt nézelődj: (szükséges fájlokat is megtalálhatod rajta)

[link]

2012. aug. 1. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ezt az oldalt ajánlanám átolvasásra:

[link]

Továbbá elhangzik a fórumon, hogy 4.0-át nem tudja az X8 kezelni, mert egyszerűen "gyenge" konfiguráció a készülék ehhez az android változathoz, egyedi kernellel sem fog menni! A bootloader pedig az újabb készülékeket már nem is nyitja...

"HA bármilyen probléma lenne rom telepítése után, mint pl csak a SonyEricsson felirat marad ott, és elveszik a recovery-n. nincsen semmi gond, csak tegyük vissza a gyári 2.1-es romot."

[link]

Szóval szerintem helyreállítható simán, de ne tegyél 2.3-nál nagyobb romot X8-ra!

2012. aug. 1. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:

elbirja a 4-es androidot, csak kell hozzá kernel, amit te valószínűleg nem tettél azért áll meg.

SEUS nevű program, az megoldja a problémád

2012. aug. 1. 21:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi!:)
2012. aug. 2. 12:19
 5/5 Wadmalac ***** válasza:
Miután SEUS-szal helyreraktad, én ajánlanám a MiniCM 4.1.1-et, jól működik. Custom kerneles, úgyhogy a root és a recovery nem elég, bootloader-nyitás és kernel flash is kell. Gugli a barátod, keress rá, pontos leírást is találsz a felrakásra. Kövesd lépésről lépésre, különben téglát csinálsz. Ja, és ha 11W33 vagy későbbi a készülék (akku alatt megtalálod a gyártási dátumot), NE PRÓBÁLJ bootloadert nyitni, maradj meg a stock kerneles ROM-oknál. A 33. heti és későbbi készülékek a bootloader nyitásnál meg szoktak halni, még gyári szerviz sem mindig tudja megmenteni utána.
2012. nov. 19. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!