Van egy SE xperia x8as telóm. Megpróbáltam 4. 0.2es androidot tenni rá, de csak annyi lett belőle, h let egy "brickem". A telefon elindul egészen az Se feliratig és ott mint ha megfagyvan. Recoverybe esélyem sincs belépni. Hogyan tudnám megcsinálni?
A frissítéssel is valószínűleg a régebbi verziót rakná vissza. (hacsak nem nyitott bootloader meg egyedi kernel is van a telefonra rakva, mert akkor flashtool-al vissza kell rakni a régit, hogy működjön a programos visszaállítás)
Itt nézelődj: (szükséges fájlokat is megtalálhatod rajta)
Én ezt az oldalt ajánlanám átolvasásra:
Továbbá elhangzik a fórumon, hogy 4.0-át nem tudja az X8 kezelni, mert egyszerűen "gyenge" konfiguráció a készülék ehhez az android változathoz, egyedi kernellel sem fog menni! A bootloader pedig az újabb készülékeket már nem is nyitja...
"HA bármilyen probléma lenne rom telepítése után, mint pl csak a SonyEricsson felirat marad ott, és elveszik a recovery-n. nincsen semmi gond, csak tegyük vissza a gyári 2.1-es romot."
Szóval szerintem helyreállítható simán, de ne tegyél 2.3-nál nagyobb romot X8-ra!
elbirja a 4-es androidot, csak kell hozzá kernel, amit te valószínűleg nem tettél azért áll meg.
SEUS nevű program, az megoldja a problémád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!