Valami olcsó és jó telefont ajánlanátok nekem?
Hát, ennyiért max valami előfizetésben fogsz jó androidos telót venni. Érdemes körülnézned az Alcatel háza táján, elég jó darabokat adtak ki mostanában. A helyedben semiképp sem vennék olcsó Samsungot, mert mind egy rakás szemét, viszont talán érdemes egy pillantást vetned az Xperia Live-ra, 30 környékén, megfelelő csomagokban alatta is hozzá lehet jutni. Ár/érték arányban az egyik legjobb, az olcsók között nagyszerű, jól használható mobil, sokan dicsérik, nekem mini pro-m van, az se sokkal drágább, egyetlen hibája az üzemidő, a Live kicsit tovább bírja. Azt mondom, ne vegyél meg szemetet, mert egy életre meg fogod utálni miattuk az androidot, inkább szánj rá még egy tízest.
2012. aug. 1. 12:01
Ezeket nézd:
Huawei Ascend Y200
SE Live
Előbbi a legolcsóbb Androidos mobil, ami tényleg jó is. Vagy nézd meg a telenor 10Ft-os akcióját. Csak ott figyelj az előfizetés típusára, másképp szívbaj nélkül postázzák a 10ropis csekket.
2012. aug. 1. 12:06
Az Y200 T-nél Dominóban 30, a Live meg 40, vagy 44.
Kérdező: nem ártana, ha elárulnád, hogy:
-melyik szolgáltatótól akarsz telefont venni
-milyen csomagban akarsz telefont venni
-használtan akarsz-e telefont venni?!
2012. aug. 1. 12:16
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat..vodafone ba gondolkodtam természetesen új és nem előfizetés mert azzal elszállnék..szóval feltöltőkártyás.Megnézem az ajánlott telefonokat és az árát..egyébként várom a többi választ is /ötleteket
köszi mindenkinek mennek a zöld ujjacskák ;)
5/10 A kérdező kommentje:
Eddig Nagyon tetszik mindkettő de a huawei egy kicsit jó!
itt van a jelenleg kapható legolcsóbb Androidos mobil:
[link]
Mivel nagyon olcsó , jó pár kompromisszumot kell kössél, nagyon lassú
2012. aug. 1. 17:02
Ez valami borzalom. Erre kár volt pazarolni a fényképező élettartamát, mikor csinálták róla a fotót.
2012. aug. 1. 17:38
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,utolsó nem igazán vágom mit mondasz xD
Én ennyi pénzért régebbi Windows Mobile 6 os oprendszerű PDA-t vennék ami kezeli a Sim kártyát is.Általában van bennük Wifi,Gps, csak már sehol sem árulják de netten kicsit használt ilyen gépeket 5-6 ezerért árulnak
2012. aug. 2. 10:09
Arra a linkelt Alcatelre gondoltam. Attól még a nagyim időseknek szánt mobilja is jobb. (Na jó, annyira nem jó.) :D
2012. aug. 2. 10:15
Kapcsolódó kérdések: