Samsung Galaxy Nexus vagy Apple iPhone 4S?
Figyelt kérdés
Melyiket vegyem?
Csak ebből a két márkából szeretem a telókat!
Ár mindegy
2012. aug. 1. 09:02
1/6 gycsbalint válasza:
Hát ez attól függ hogy mire szeretnéd használni de én a Samsungot választanám.:) Igazából az iPhone-nal sincsen semmi gondom mert tényleg jó telefon csak van benne egy két dolog amit az ember szinte sose használ ráadásul hiába van benne bluetooth nem tudsz vele küldeni semmit.
2/6 anonim válasza:
Én is tuti, hogy a Nexus-t venném. Megjelent rá a 4.1-es Jelly Bean frissítés, és most már van olyan folyamatos mint egy iPhone. Szerintem is ezt vedd inkább. Az iPhone-al sincsen semmi bajom, csak szerintem túl van árazva, és minden "menőnek" olyana van, mert az emberek többsége (tisztelet a kivételnek) csak a márka miatt veszi.
3/6 anonim válasza:
azért a bluetooth az iphoneba hasznos
4/6 anonim válasza:
Egyértelműen Nexus.Jobban jársz vele szerintem jobban ki fogod tudni használni mint egy iPhone-t.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi
2012. aug. 1. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!