Használtan szeretnék venni egy telefont, tudnál ajánlani?
Figyelt kérdés
Max. 35 ezerig akarnék használtan telefont venni, de annyira nem követtem a telefonok fejlődését, hogy teljesen le vagyok maradva, ilyen téren.
Annyi "kikötésem" lenne, hogy WIFI-t tudjon, nagy kijelzőn nézhessek filmeket, meg ha gyors az sem gond, esetleg HD videót is tudhatna, bár ez már fontos számomra.
Ajánljatok már légyszi néhányat, amit használtan sem zsákba macska venni.
2012. júl. 31. 16:10
1/3 anonim válasza:
Én itt vettem telefont (az mondjuk új volt), azért ajánlom őket, mert nagyon korrektek és megbízhatóak voltak, plusz vannak használt mobilok is olcsóbban. Ha felhívod őket, vagy akármelyik ilyen használt-mobilos boltot, akkor segítenek is.
2/3 anonim válasza:
T-Mobile-nál ott van a Huawei Ascend Y200.
Ezekre a célokra teljesen tökéletes.
3/3 anonim válasza:
Előzővel tökéletes egyet értek. Használt telefont sose vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!