Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4s vagy Samsung galaxy...

Iphone 4s vagy Samsung galaxy s3 a jobb?

Figyelt kérdés
Hosszu tavra vennem,lehetoleg minel tovabb birja,legyen megbizhato.
2012. júl. 30. 04:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az iOS inkább azoknak való, akiknem szeretnek váltztatni semmin. Aki pedig szarozza az androidot az nem ért hozzá. Minden egyértelmű benne, és akár te alakítgathatod.. De aki nem ért a telefonokhoz, az mindig almát vesz..
2012. júl. 30. 08:40
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Ez így igaz!!!
2012. júl. 30. 08:48
 13/22 Gugu Gabor ***** válasza:

Akkor én valamit nagyon elszúrtam mert nekem működött a SIRI Magyarországon. A SIRI-hez netkapcsolat és angol tudás kell mert magyarul nem beszél. (az hogy szerintem teljesen haszontalan csak poénnak jó az más kérdés) Egyébként a SIRI hez hasonló megoldás van androidra is.

Szerintem az erős hogy aki nem ért a telefonokhoz az vesz almát. Az androidban több a lehetőség ez igaz. Viszont nem mindenki van ezekre a plusz lehetőségekre szüksége.

2012. júl. 30. 09:31
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerintetek melyik a hosszabb elettartamu?
2012. júl. 30. 15:54
 15/22 Gugu Gabor ***** válasza:

Lehet szidni a samsung műanyag házát de a véletlen le ejtéseket jobban bírja mint az Iphone 4-4s üvege. (ezzel nem azt akarom mondani hogy az s3-at nem lehet rommá törni)

Aksi előbb utóbb gyengülni fog és cserére szorul, ez a samsungnál könnyen megoldható.

Hogy belülről milyen és meddig bírja jó kérdés... a régi samsung omniám a mai napig működőképes lenne ha használnám de ugyan így van egy iphone 2g ami szintén működik már x éve. (aztán hogy a mai nagyon szép sokmagos, magas órajeles lapok mennyire bírják hosszútávon az egy jó kérdés, de ez szerintem mind a kettőnél kérdéses.)

2012. júl. 30. 16:16
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Iphone 2g van SIRI? Azt tudom, hpgy angol tudás kell a sirihez és net.
2012. júl. 30. 17:22
 17/22 Gugu Gabor ***** válasza:

Csak hogy tiszta legyen egy barátom használ 2G-t a mai napig.

Nekem volt 4S-em amin ment a SIRI

2012. júl. 30. 17:27
 18/22 anonim válasza:
Az Iphone 4s-t is ugy alakitgathatod ahogy akarod csak érteni kell hozzá. :)
2012. júl. 31. 00:17
 19/22 anonim ***** válasza:
52%

Ja bocs félre értettem

Furcsáltam nagyon.

Amúgy az androidot az ios ról másolták.

2012. júl. 31. 00:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Csakhogy a kérdésre válaszoljak: Az S3 a jobb.
2012. júl. 31. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!