Hogy kell beállítani?
SonyEricsson Xperia X10 Mini Pro telom van és neteznék rajta. Vagyis email-ezni. Beírtam az email címemet de mindenféle dolgot kérdez amire nem tudom a választ. Segítség!
PL:kiszolgáló típus;kiszolgáló cím;kiszolgáló portja....Mit kell itt bejelölni??
A legfontosabb első lépés amiről meg kell győzödnöd:
van adatelőfizetésed? Mert anélkül állíthatsz bármit a telefonodon, nem fogsz tudni netezni.
Értem. Ha van adatelőfizetésed akkor a levelező programot kell már csak beállítani. A kiszolgáltó típusa attól függ, hogy hova akarsz kapcsolódni. Általában POP3 protokolon érhető el a fiókod és SMTPén küldöl levelet.
A POP3 általában a 110-es portot használja.
Freemail esetén a bejövő leveleket ( tehát a freemail címedre érkező leveleket), a POP3 protkollal kérdezi le a mobilod.
A POP3 szerver neve: freemail.hu
Port: 110
Ha ezeket az adatokat beírod akkor elvileg a leveleket már le tudja kérdezni a mobilod ami a freemail címre érkezik.
Levél küldéshez szükséged van egy SMTP szerverre amit viszont nem a freemail biztosít hanem az internet szolgáltatód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!