Kisvuk29 kérdése:
Létezik Android JB rom ami megy Xperia mini pro-n?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha nem főzött hanem eredeti google lenne.2012. júl. 29. 17:24
1/7 anonim válasza:
Ha létezni is fog, nagy valószínűséggel csak főzött formában, az viszont nem most lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
De attól elszomorító volt megtudni,hogy a Sony nem adja ki,mert nem olyan rég vettem (4 hónapja) és már nincs rá support.
2012. júl. 29. 17:31
3/7 anonim válasza:
Mi ebben az elszomorító? Az, hogy a Sony nem frissít egy tavalyi modellt? Ez a rendszer még csak most jelent meg. A referencia készülékek kivételével nem kapta meg semmi. A gyártók egyenlőre még az ics frissítéssel vannak elfoglalva. Sok tavalyi modell meg se fogja kapni, pedig megkaphatná. A Sony viszont a Play kivételével az összes tavalyi modelljére kiadta a frissítést. Ezzel igencsak leelőzve más gyártókat. Mire kiadnák az új frissítéseket, addigra ez már igencsak kifutó széria lenne és biztos vagyok benne, hogy addigra már meglennének az utódmodellek hasonlóan jó áron.
4/7 A kérdező kommentje:
Eddigiek alapján nem hiszem,hogy lesz ilyen készülék ami ilyen árban van és ennyit tud.Főleg a QWERTY-t hiányolom.
2012. júl. 29. 18:05
5/7 anonim válasza:
Nézd, kérdező, az Xperia mini pro qrvára bejött rengeteg embernek a kompakt méret és a jó qwerty miatt.Az x10 mini pro ugyanígy a maga idejében.Nem csodálkoznék, ha lenne újabb qwerty-s modelljük pl. a következő xperia szériában 4.1 JB alappal, hasonlóan jó áron.
6/7 anonim válasza:
Kamarush már dolgozik az ügyön, de még nem valami jó, alpha stádiumú a főzött rom.
7/7 anonim válasza:
A Freexperia romja elég jó, de még nem teljesen tökéletes, nekem pl. a kamera nem megy live with walkman alatt, amúgy a főzött rom sokkal jobb mint a stock :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!