Miért van annyi csájnafón imádó?
"csájnáfón" ... Jézusom. -.-'
Nekem huaweim van,tökéletesen meg vagyok elégedve vele.Tökre nem érdekel,hol gyártják, amíg működik,úgy,ahogy kell. Nem szoktam ajánlgatni senkinek igazából,én az ára miatt vettem meg,és mert tetszett,mondjuk nekem tök mindegy,hogy van-e rajta wifi vagy valami,telefonálok meg smst írok a mobilomon,a többire ott a notebook vagy a számítógép, fényképezésre meg a fényképezőgép. Viszont mikor tavaly vettem,megtetszett,ennyi.
Azért, mert olcsóbbak a maguk kategóriájában a többinél, még akkoris, ha a hardver ugyanaz.
ZTE kilőve részemről.
Huawei, Alcatel maradhat.
Érdekes módon a Huawei a világ 3-ik legnagyobb mobilgyártója lett a Samu és a Nokia után, minden bizonnyal nem véletlenül sikerült eladni annyi telót...
Vegyük a Huawei Y200-at. 25-30 ezer, de korszerűbb, és erősebb hardver van benne, mint egy 50 ezres Galaxy Aceben, vagy HTC Wildfire S-ben.Sőt, ennyiért sikerült egy IPS kijelzőt is belevarázsolni.
Vegyül az alcatel OT-995-öt.50-55-ért. ugyanaz a hardver van benne, mint a Galaxy S+-ban, vagy az Xperia Arc S-ben, legalább 15 rugóval olcsóbban, azzal a különbséggel, hogy az S+-hoz képest van led villanó, micro hdmi csatlakozó, és a support is jobb azáltal, hogy lesz rá ics 4.0.x Hivatalosan.
De hogy ne is szaladjunk el annyira, ott a HTC.Anyagminőségben a második helyen áll, ha azt nézzük, hogy prémium kategóriás egy teló, szoftveres optimalizálásban meg a legjobb android vonalon.Ők is kínaiak, na?! Kit érdekel ez már?!
A Samu koreai, a legtöbb nokiát ma már kínában pakolják össze, az iPhonet kínában és koreában rakják össze, a HTC kínai...és fura mód mind top class telókat dobnak ki.Vagy ez merő véletlenségből nem jutott az eszedbe?!...
Egyetlen csájnafón sem való semmire.
Ja de, bocsánat. Papírnehezéknek mindegyik kitűnő, másra aligha.
Csakis a Nokia az, ami valamire való telefont tud csinálni, a többi felejtős.
Csak aztán a Nokia akksija alatt a matricán nehogy a "Made in China" felirat köszönjön vissza.
Köszi a 0-zást egy szubjektív hsz-ért, viszonoztam neked ezt a kedves szívességet. ;)
91621:
Minden sz@r ami veszélyeztetni meri a galaktikusokat...
Tavaly a Sony Ericsson volt a célpontjuk, most már a kínaiak.
De azt a sok köcs.g galaxy b.zi nem veszi észre, hogy a samsungnak is kéne már valamit mutatnia a csúcskategórián kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!