Érdemes lecserélni egy Nokia C5-03-at egy Lumia 610-re?
Nem akarok sokat ráfizetni. Ez a 35 ezer körüli plusz is elég sok, hisz a C5-03 is ennyi függetlenül most. Másrészt a 610 nem bővíthető (most néztem) tehát össz 8 GB a belső memória benne a C5-03-ban pedig van egy 16 GB-os MicrosSD amin van egy csomó térkép meg az összes zeném. Ehhez a 610 8 GB-ja lehet hogy kevés is lenne.
A C5-03 600 Mhz-es procija és 128 MB RAM-ja annyival érezhetően gyengébb a 800 Mhz-hez és 256 MB RAM-hoz képest?
Azért nem csak a 200MHz a különbség a prociban. A C5-03-ban egy igen elavult cucc ketyeg. Míg a 610-esben egy jóval modernebb, armv7-es architektúrával rendelkező proci van.
De szét lehet nézni az androidos telefonok között. Azoknak bővíthető a memóriája és már van néhány jobb készülék is egész olcsón.
Szia!
Bocs, hogy nem válaszolok, inkább érdeklődök...
Lecserélted? Én is ezen gondolkodom, csak lumia 820-on. Az adatokat pl. sms-eket át tudtad tenni? engem ez bosszant a legjobban, hogy azt írják hogy nem lehet...
Köszi
BUÉK :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!