Mit jelent pontosan ez az elöfizetés?
12. feltétel érdekelne(részletre), most akkor feltöltőkártyás leszek vagy fizetem amennyit beszélek? vagy lebeszélhetem a fizetőrészletem?
Bal oldalt egyszer szerepel hogy 2 éves hűség az előfizetésre kicsit lejeb az előfizetés havi díja.
Tehát ezt a havi díjat kell 2 évig fizetned.Azt hogy konkrétan mit tartalmaz az előfizetés (szóval mit kapsz ezért a havi X ezer forintért külön nézd meg)
Ha részletre veszed a telefont akkor az előfizetési díj mellé még fizetned kell a telefon törlesztő részletét pld 12x X ezer forint. Ez a törlesztő részlet a telefon ára ennek semmi köze nincs az előfizetésedhez szóval ezt nem beszélheted le...
Összegeket mondok hogy megértsd.A 12. ajánlatot szeretnéd azt néztem meg.
Tehát:
-2 évig fizetni kell egy tetszőlegesen kiválasztott előfizetés havidíját amit teljesen lebeszélhetsz,
pl.: ECO csomag 1890 ft/hó
-2 évig fizetni kell a netcsomag havidíját amit ugyebár lenetzhetsz
ez: Go!NetM 1000 Ft/hó
-1 évig fizetni kell a készülék törlesztőjét ami
3753 Ft/hó ez mivel törlesztő nem beszélhető le
Így mindösszesen 6643 Ft/hó+a beszélgetés a fizetnivalód egy hónapban ha az ECO csomaggal veszed(de tetszés szerint bármelyiket lehet ez a te döntésed)
A készülék átvételekor egyszer 16155 Ft-ot kell fizetni kezdőrészletnek.
Ja! A lebeszélhető és lenetezhető havidíj nem azt jelenti hogy 0Ft-os számlát kapsz hanem azt hogy az összeg erejéig nem számolnak díjakat.
Remélem így érthető voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!