Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha van az egyik szolgáltatónál...

Ha van az egyik szolgáltatónál tartozásom, egy másiknál tudok venni telefont a nevemre?

Figyelt kérdés
A telenornál van egy jelentősebb tartozásom amit részletekben nyögök mostanában. Viszont most vennem kellene új telót, és ahhoz kell új sim kártya, új szerződés stb. Szóval Vodafonosat akarok de nem tudom, hogy emiatt lehet-e az én nevemre venni?
2012. júl. 29. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak eloleggel. Min 30 ezer az eloleg osszege ilyenkor. Ezt persze lebeszelheted
2012. júl. 29. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha csak feltöltős kell, akkor használtan is vehetsz egymillió simet vagy telefont is.
2012. júl. 29. 14:53
 3/5 anonim válasza:
Bizonyos fokú tartozás után úgynevezett fekete listás leszel, ezért előfizetéses szerződést nem, vagy nagyon rossz feltételekkel (értsd rengeteget fizetsz előre) tudsz kötni. Ez egy közös lista melyet minden magyar szolgáltató úgymond nyilván tart és hozzáfér. Ugyanakkor szerintem a te eseted még nem ez a kategória, bár te tudod mekkora összegű a tartozás és főleg inkább az elmaradás... de telefont ettől függetlenül vehetsz százszámra tudtommal vodánál még mindig vannak az instatos telefonok, bemész a tescoba és mint a kenyeret, csak aktiváltatni kell. Persze ezek mind kártyás telefonok.
2012. aug. 6. 22:19
 4/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Magyarul kártyás simet bármikor vehetsz (persze készüléket is) csak arra kell figyelned, hogy ha bizonyos ideig nem töltöd fel a kártyádat, akkor megszűnik a szám. Vodánál legalábbis így van, dolgoztam a kis köcsögöknek. Egyébként szerintem minden szolgáltatónál, amúgy erre felhívják a figyelmedet, meg ha bemész bárhova és venni akarsz a nyakadba fognak ugrani, mindenki eladni meg magához csábítani akar minden embert
2012. aug. 6. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A tartozás 100körüli (mivel történt egy idő előtti hűségszerződés felbontás is-.-)

De a lényeg, hogy már megvan a telefon, azt mondták a vodánál, hogy előfizusat nem, de feltöltőkártyásat tudok venni :)

2012. aug. 7. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!