Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sűrgőős! Huawei táblagépen...

Sűrgőős! Huawei táblagépen bluetoothon hogyan tudok átküldeni zenét?

Figyelt kérdés
Képeket azt tudom.. fájlkezelő, megosztás, bluetooth.. de a zenéket átküldeni fogalmamsincs , hogy kell:S valaki segítsen.. nem fogok rájönni magamtól..:SS
2012. júl. 28. 20:23
 1/5 anonim válasza:
Ez lehet hülye válasz lesz de bocs!És ne szóljatok lécci le!(Nekem nokia c5 03 van)és azon előszőr nem tudtam énse zenét küldeni,cs egyszer véletlen hosszan rányomtam az egyik zenére,és ott volt hogy küldés,törlés,stb...Szerintem próbáld meg,nem tudom jó-e,nincs még tabom(nemsoká lesz)de még nincs,úgyhogy nem tom sikerül-e...
2012. júl. 29. 11:50
 2/5 anonim válasza:
Sikerült vagy nem?Mert ha nem megpróbálok utánnanézni google-n!
2012. júl. 29. 12:09
 3/5 anonim válasza:
utána nézzek?sikerült?segíteni akarok,azért kérdem!használati utasításban nincs benne?
2012. júl. 29. 14:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat ,h nemírtam... igen nekem is feljött ilyen ablak.. de sajnos nincs benne h küldés sőt még a megosztás sem... Köszönöm ,hogy ilyen segítőkész vagy:)
2012. júl. 29. 21:50
 5/5 anonim válasza:
megpróbálok utána nézni:)
2012. júl. 30. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!