Mennyiért tudnék venni legeslegolcsóbban N95-öt?
Szia,
Én a barátomnak akartam venni E51-et, de amikor kiderült, hogy listaáron 80, akkor megnéztem a prohardver apróhirdetés fórumát, és találtam egy srácot, aki 40-ért árult egyet. Használt volt, de csak 3 hónapos, még volt rajta az összes maradék gari, sőt a fólia is. Teljesen vadiújnak nézett ki, sehol egy karc. A telefon hibátlan volt és a gyerek is tök megbízható és rendes. így is 40-ről lealkudtam 38-ra...
Adásvételit is írtunk, hogy ha kiderül valami rejtett hiba, akkor visszaadja a pénzt. De a teló azóta hibátlan már lassan másfél éve és nagyon szeretjük. Szóval nem kell annyira ódzkodni a használttól, csak vinni 2 példány adásvételit, személyit, lakcímkártyát kölcsönösen megmutatni, rávezetni a szerződésre, pár tizenezer senkinek nem éri meg, hogy büntetőper folyjon ellene meg körözze a rendőrség.
A fenti fórumon van kivel érdemes üzletelni topik, ott rá is tudsz keresni az emberedre.
De azt még hozzátenném, én ilyen esetben (a hirdető újonc, még csak 25 hozzászólása van) semmiképp nem utalnám át a pénzt, hogy "na majd elpostázom", erre vigyázz. Én csak a személyes találkozóban hiszek, telefon megnéz, kézbefog, kipróbál, hogy tényleg tetszik-e, mennyire karcos. Ha a hirdető nem megy bele, hogy személyesen megnézd a telót, akkor én udvariasan elköszönnék. Olyan nincs, hogy valakinek nincs erre 10 perce. Szóval csak óvatosan az összes ilyen postázós történettel.
(amúgy a magyar posta ellop egy csomó mindent és nem adnak garanciát, úgyhogy nálam posta eleve kizárva. ismerősömnek iphpone-ja szőrén-szálán eltűnt, akkor derült ki, hogy hiába volt ajánlva, az apróbetű szerint ők nem vállalnak anyagi felelősséget. köszi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!