Hogyan tudnék Appokat leszedni ingyenesen a telómra? (HTC One X, nCore-ról)
Rootolás nem kell hozzá?
Ha kikapcsolom a védelmet, hogy ne csak a Playstoreból leszedett termékeket engedje telepíteni, utánna hogyan tudom visszakapcsolni?
Alapból a telefon memóriájába kell leszedni a játékot, vagy előbb gépre aztán másoljam a telóra? (astro file managerem van)
Internet kell hozzá? (Jelenleg nincs Wi-Fim)
Van még vele valami cécó?
Kérlek pontosan írjatok le mindent, most kaptam a telefont.
Előre is köszönöm!
1. Letölt gépre
2. Rámásol telefonra
3. Astro-val telepíted az apk-t.
Ennyi.
Rootolás nem kell hozzá?
Nem.
Ha kikapcsolom a védelmet, hogy ne csak a Playstoreból leszedett termékeket engedje telepíteni, utánna hogyan tudom visszakapcsolni?
Ugyan úgy ahogy kikapcsoltad.
Alapból a telefon memóriájába kell leszedni a játékot, vagy előbb gépre aztán másoljam a telóra?
Ha töltesz le egy torrent klienst a telóra akkor közvetlenül oda is tölthetsz az nCore-ról. De alapesetben a gépre töltöd le és onnan másolod a telóra.
Internet kell hozzá?
Amennyiben a telóról óhajtasz torrentezni elég logikus, hogy igen. Amúgy meg nem. De célszerű lenne netet is adni és akkor használhatnád a Play-t, illetve ha sikerülne olyan alkalmazást telepítened ami igényli a netet azt nem fogod tudni használni.
Van még vele valami cécó?
nincs.
És mégis mi értelme van visszakapcsolni?
Ha meg 1650 ft-os játékokat akarsz (és mi van, ha csak 1500?) akkor ott az ncore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!