Sony Ericsson Xperia Mini Po-m van de netezés kōzben ugy recseg, ciripel mint egy régi winchester ez normális vagy irány a szerviz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 19:16
1/4 anonim válasza:
Nem normális. Azonnal vidd szervizbe. A ciripelés miatt megjavítják. Ez szériahiba. 11W39-től már nem ciripel. Én ma vettem ugyanilyen mobilt. Nekem 12W26 és nem ciripel.
Ja még valami: ha 3 nap még nem telt el a vásárlástól számítva akkor azonnal cseréltesd ki, de nézd meg a gyártás számát. 11W39 utáni legyen, mert ha nem, akkor feleslegesen cserélteted ki.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi. de a széria számot holtudom negnézni? meg egyáltalán mi ciripel benne a proci? meg még van rá 2 év gari.
2012. júl. 26. 22:29
3/4 anonim válasza:
A szériaszám az akku alatt van.
És a hangszóró "tekervényei" ciripelnek.
4/4 A kérdező kommentje:
De nem midig és nem egyformán ciripel. Mivan ha a szervízbe azt mondják hogy,: he ez nem is ciripel minek hoztad ide, de közbe meg mègis mert bizonYos idő közönként elkapja a gépszijj, na akkor mivan? nem tudsz valamit amitöl tutira befog gerjedni a telefon?
2012. júl. 27. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!