Ingyen facebook mobilon. Hogyan?
Így csináltam, de nem sikerült behozni.
Beírtam ide a telefonszámomat: [link]
Megjött az sms. Rámentem a facebook letöltése linkre, amit megadott. Kérte az E-mailem és jelszavamat, de azt írta ki, hogy: A biztonságos kapcsolat nem elérhető.
Pedig olyan a Telenornál Okos Mini tarifacsomagom van, amihez jár az ingyen facebook. Hogy működik ez?
Mobilban is beírtam, hogy 0.facebook.com, de azt írja ki, hogy:
0.facebook.com sajnos csak bizonyos mobilszolgáltatóknál támogatott, a te mobilszolgáltatódnál nem elérhető.
Ha beszélsz a mobilszolgáltatóddal, említse meg, hogy az IP címed (XX.XXX.XXX.XX) nem támogatott.
Pedig benne van a tarifacsomagomban az ingyen facebook használat...
A 0.facebook.com a T-mobile tagoknak érhető el, és ezt írja a hibaüzenet is.
Ha a Telenornál van ingyenes elérés, azt nem azon az oldalon keresztül éred el.
Ha a csomagban benne van az ingyen facebook, akkor simán a facebook.com oldalt kell elérned, amiért majd nem számolnak fel díjat. De ehhez olvasd el a felhasználási feltételeket, és mindenre választ kapsz.
Az m.facebook.com és a facebook.com között annyi a különbség, hogy az első linken a mobilra optimalizált verziót látod.
Én nem használom mobilról a Facebookot, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy nézd meg a szerződést vagy ÁSZF-et, mert abban van leírva konkrétan hogy mire mi vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!