Telefon gördülékeny, gyors internetezéshez (flash kell), néha játékhoz, lehetőleg hosszú üzemidővel,70-80 ezer ft árban?
Nem tudom a két magos proci a tényleg gyors és gördülékeny netezéshez szükséges-e, vagy csak hype az egész.
LG optimus X2-t néztem ki, bejövős, de üzemidő lehetne több.
Xperia Sola, Xperia U, Xperia P, HTC One V
Az első 3 teló 2 magos és igen érződik a különbség nem is kicsit. De a HTC sem rossz de inkább 2 magost vegyél :)
Xperia P az több mint 100 ezer :D.
Köszi a választ. Hát, Xperia U lesz szerintem mert annak legjobb az üzemideje két magosok közül.
Hiába egy telefon 2 magos ha az android ki sem tudja használni! Amúgy is csak úgynevezett 2 magos processzorral ellátott telefonok valójában nem 2 mag ketyeg.
Nézz olyan készüléket amiben a RAM több, de elég 1 magos gép is hozzá!
A böngészéshez gyors internet is kell, nem csak a telefon!
HTC One V, Samsung Galaxy Ace II vagy az új Sony Xperia sorozat aminek a kijelzője gyönyörű és szépen támogatják a flasht! (ami úgy se sokáig lesz elérhető!)
LG Optimus X2 se rossz választás.
Bocsi nem nagyon értelek..
Azt mondod lg optimus x2 jó választás, pedig hardverileg ugyanaz, a ram is ugyanannyi mint a xperia u-ba, most akkor nem értem hogy ha a ramot hozod fel érvnek, miért olyan telót mondasz, amiben ugyanannyi a ram.
Android (ICS) nem tudja kihasználni 2 magot ?? A rajta futó progik se? Na ne már :D Nem tudom ezt honnan veszed..
Ramba kérdeztem ismerősöket azt mondták abszolút jó az a 512mb (valós tapasztalat alapján mondták ugye..), tehát nem hiszem hogy ezért vennék galaxy ace 2-t. De még utána nézek a dolgoknak persze, csak nem tudom hogy ez nálad hasraütés, vagy miből veszed hogy annyira kel az a plusz ram, 756mb ugye ace 2 esetében.. de köszi válaszodat, csak ellentmondásos a legtöbb ember véleményével.
Az x2 egy rakat szar,olvass rola véleményeket..
Lehet hogy hardverileg nem rossz de iszonyu sok baj lehet vele
Vegyél egy sony xperia s-t,vagy u-t,nagyon megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!