Melyik a jobb gyári Sony Ericsson "agybadugós" headset az alábbiak közül?
-Sony Ericsson MH610
-Sony Ericsson MH650
(ez a kettő eléggé egyformának néz ki csak a jack-kialakításban különbözik, de javítsatok ki ha tévedek)
-Sony Ericsson MH710
(kicsit minőségibbnek tűnik, picit drágább és talán régebbi)
A legjobb hangzású fülest keresem ebben az árkategóriában hogy lecseréljem a gyári MH410est.
próbáltam már sima apple fülest, elég szar kb egy szinten van az MH410essel. furcsálltam is hogy 200ezer körüli telefonhoz ilyen hulladékot adnak. beatsre meg nincs 40-50ezrem, különben is mikrofonosat keresek.
2500-3500ft-ért tudom ezeket a gyárikat megvenni, ahogy néztem az utángyártottak se olcsóbbak mikrofonosban, így maradnék a gyárinál, a régi w880i-mhez is tökéletes volt a gyári agybadugós, csakhogy az új Live With Walkmanemhez ilyen gagyit adtak.
#1 Ne sértődj meg, de te hülye vagy...
Kérdező. Szerintem ennyiért inkább vegyél egy Sennheiser CX 485 típusú fülest. Nekem 4 hónapja van meg, és nagyon szeretem használni. Kényelmes, a hasonló árban levő füleseket pedig meggyalázza. Mostanában kicsivel 6.000Ft alatt van. De ha szeretnél mégis Sony Ericsson fülest, akkor ezek közül az MH710 a legjobb.
köszi a választ! biztos jó választás lenne, csak egy kicsit drágább mint amennyit rászánnék. 16gbos microsdvel együtt költenék a témára olyan 6500körül,szóval a fülesre 3500 a max. Akkor úgy néz ki az MH710 lesz a jó választás.
Ha valaki esetleg mégis tud ennél jobb gyári sonyericsson/sony headsetet ilyen árban szólhat:) köszönöm
Utolsó:
köszi, ezt a fülest láttam, csak annyi a probléma hogy nincs személyes átvétel, utánvétellel pk-val nem éri meg, előre meg nem utalok. 3400ért vettem meg pesten. 16gb-os class6os kártyát meg vateráról vettem 3100ért (dobozos, új, minőségi, kártyaadapterekkel, usb átalakítóval) szerintem jól jártam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!