Sony Xperia S VS HTC One S?
Melyik jobb? Melyikben van kevesebb bug? (Pl a HTC One S https://www.youtube.com/watch?v=mEKwMkuisqE ) és sokan kommentelték, hogy nekik is ezt csinálja a telefonjuk...
Melyik éri meg jobban ár/érték arányban?
Egyikkel se fogsz mellé, de szerintem Xperia.
Mondom márkahűségből. Én a p-re pályázok
A nagyobb kijelző és az alumínum ház is a P javára szól a fentiek mellett, az pedig, hogy 2X annyi RAM van benne, hatalmas előny. Nem kell tőle négymagos, 1,5 GHz-s procit várni, hiszen az csak az akkut eszi, a működéshez tökéletesen megfelelő, ami benne van, de a júzerek 90%-a a felét sem használja ki. Hiába, a minőséget meg kell fizetni. Ha valami olcsó, filléres műanyagot akarsz, vegyél Samsungot.
Egyébként mindkét S kiváló a maga nemében, meg is van a maga rajongótábora. Mikor viszont előttem egymás mellé tették az Xperia S-et és a P-t, kérdés sem volt, hogy a P az a Prémium rövidítése :P
Ebben igazad van! :) Egyébként a HTC One S-nek is fém háza van amibe 10000 volt-ot nyomatnak és ettől egy strapabíróbb háza lesz. Itt egy cikk:
Az első szériáról még pattogott a festék de ingyen cserélték a telót és a azóta kijították a hibát.
utolsó:
nem akadozik? bug-okat fedeztél már fel? (nem baj ha van csak lehetőleg ne olyan mint amit linkeltem)
nem éri meg az árát? :O
az u-nak tényleg nagyon jó az árazása, de ez semmit nem von le a p érdeméből, annak sincs rossz ár/érték aránya. nem tudsz jobb 2 magosat 100k alatt függően.
2X annyi ram, ami nagyon nagy különbség. ez főleg az ics-nél fog előjönni, szerintem kézzel fogható. a kijelző és fényévekkel jobb. nagyobb, jobb a ppi étrtéke, és a whitemagic egy ténylegesen hasznos cucc, a p-nek van a legfényesebb kijelzője a piacon. bónuszként jön a fémház, jobb kamera. ja, és a p-nek 2x akkora a belső tárhelye is.
nem is említhető egy lapon a két teló, egyszerűen nem egy kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!