IPhone 4-en hogy lehet bezárni az alkalmazásokat?
Az előző válaszoló jól írja. Nem kell bezárni az appokat, elég ha kilépsz belőlük. Nem futnak tovább a háttérben --tisztelet a kivételnek, de azok az appok tudatni fogják veled, pl navigációk--
A duplagombos menü inkább amolyan utoljára használt appok listája.
Ahogy írtam feljebb: NEM kell "bezárni" az alkalmazásokat. Egyáltalán nem merítik az akkut és nem is futnak a háttérben.
Vannak kivételek ez alól, de azt tudni fogod, az app értesíteni fog róla ha továbbra is fut a háttérben. Ilyenek pl a navigáció.
Ha az előttem hozzászóló még csak most jött rá hogy létezik multitasking bar akkor valszeg nem sokat tud az egészről. :)
De ha még most is hülyének néztek akkor itt van, lehet böngészni: [link]
Szó szerint idézve: "Performance and stability that lead the industry.
iOS is a desktop-class operating system that’s been reinvented for mobile devices. Because it’s based on the world’s most advanced computer operating system — OS X — performance in iOS is fast and stability is rock-solid. It manages power efficiently and delivers outstanding battery life. iOS even ensures that performance and battery life don’t suffer when you’re multitasking with multiple apps open at the same time."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!